Maxi Dress – Modern Girl
A piece of Southern France

Maxi Dress

Hej venner! Har længe ledt efter en maxi kjole, og så fandt jeg endelig en i Zara, yay! Jeg synes ikke jeg kan gå derind lige i øjeblikket uden at komme ud med noget, måske er det noget jeg skal arbejde på… Jeg faldt for den her, fordi den er klassisk og enkel og derfor nem at bruge om sommeren. Det er nok ikke lige en man går i skole med, men en pige har brug for muligheder, har jeg ikke ret? Jeg har parret den med et par sandaler jeg har købt her i Frankrig. Lige nu er jeg i Rom med mine forældre. Vi kom i går aftes, og har gået hele byen tynd. Og så ødelagde jeg mine sandaler! Så vi ledte desperat efter en sko butik imens jeg næsten hoppede på et ben. Ikke så smart men resulterede i et par nye sandaler. Det er VIRKELIG varmt, men perfekt vejr til kjolen her,  som selvfølgelig er med i kufferten.

Du kan også finde mig på bloglovin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A piece of Southern France