Welcome!

Outfit of the day

Hej venner! Jeg er pt. på ferie, i Frankrig, hvilket jeg faktisk altid er da vi har et sommerhus der. Lidt ensomt uden mine venner, men altid godt vejr. Og faktisk kommer flere af mine goder venner på besøg i år, yay! Det skal I nok få et update om senere. Men sommer betyder også ny stil, og det gode vejr sikrer, at jeg får brugt hele min personlige sommer kollektion. Jeg pakker altid alt for meget til sommerferien, fordi jeg ved at meget af det bruger jeg ikke andet end de få uger jeg netop er på sommerferie, eller hvis solen har en god dag i Danmark og bestemmer sig for at skinne lidt ekstra. Hvilket desværre ikke sker tit nok, selvom jeg har hørt fra troværdige kilder at det har været vildt varmt i DK.Jeg har set mange af de her typer set, og har også købt flere af dem selv. Det her er fra Sparkz, og jeg kan se at det faktisk er på tilbud. (Er det virkelig så længe siden jeg har købt det?;) Skoene er fra Vagabond, og seriøst jeg er obsessed. Hvad synes du?

Shorts: HER  Top: HER  Sko: HER

 

Kunne se at “mit” sæt ikke var i alle størrelse, men jeg fandt et andet virkelig flot sæt også på Sparkz’s hjemmeside, der er i alle størrelser.

Top: HER    Shorts: HER

Jeg håber alle har en god ferie!

 

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Welcome!