Welcome! – Modern Girl
Welcome!

Welcome!

Hej! Mit navn er Louise, og jeg er glad for at du er her. Måske er du landet her tilfældigt eller også er du en af mine veninder. Men uanset hvad er jeg glad for at du er her. Nogle af jer kender mig måske fra girlattitudes.com som jeg plejede at styre. Men jeg har simpelthen bestemt mig for at starte forfra, denne gang på dansk!

Til dem af jer der ikke kender mig. Jeg er en 18 årig pige, der går op i mode og kan lide at skrive. Og med en blog kan jeg netop samle de to ting. Du sidder måske og tænker over hvad du kan forvente af denne side, min blog. Her vil jeg dele min stil, mode, beauty, mit liv, rejser eller hvad der nu lige falder mig ind og hvad jeg går og laver med skole og veninder. Og så kan jeg også godt lide at fotografere, så det slipper du nok heller ikke for.

Jeg håber du også læser med på næste post. Velkommen til mit internet hjem!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Welcome!