Makeup Organizing

Billige Skoleting

Jeg tror de fleste af os skal starte i skole efter weekenden, og selvom jeg godt kunne bruge et par bonus uger bliver det godt at se alle igen. 6 uger er alligevel lang tid. Det synes jeg i hvert fald. Jeg ved godt, at i den moderne tid vi lever i nu bruger alle computere til at tage noter med. Men hvis du er ligesom mig, så synes du alligevel at der skal være et penalhus i tasken. Derfor har jeg fundet nogle virkelig søde men billige skoleting på eBay, som jeg tænkte kunne inspirere jer lidt. Og måske kan de ligefrem gøre skoletiden lidt sjovere.
Det første jeg fandt er de her søde notesbøger. De er egentlig ment som dagbøger og jeg tror også der er en kalender i. Det eneste problem er, at man ikke kan vælge farve, men jeg synes nu alligevel de er super cute.

Næste item er disse softice kuglepenne. Kan I huske dengang man kunne få slik og is som øreringe? Ja, dem var jeg ret stor fan af, så I kan forestille jer min glæde da jeg så de her.

I tænker måske: “Hvad er det her?” Jeg tror ikke I kan gætte det, så jeg skal nok fortælle jer det. Det er blyantsspidsere. Okay, jeg har virkelig et eller andet med cute cartoon agtige ting. Og alt med dyr faktisk, haha.

Jeg er en der bruger rigtig mange kuglepenne, så her er lige nogle flere jeg fandt, der er virkelig søde.

Og så mangler vi jo et sted at putte alle tingene i, så vi kan tage det med i skole. Synes de her to er virkelig søde, især zebraen. Hvorfor en kan I bedst lide?

Jeg ved godt at disse ting er ret billige og derfor kan man ikke altid regne med kvaliteten, men de gange jeg har handlet på eBay har jeg været heldig. Hvis du er nervøs for at handle på eBay kan man jo sige at det er en god ting at prøve at købe billige ting, så er det ikke ligeså slemt hvis der sker noget. Personligt har jeg aldrig haft problemer. Så hvad synes I? Jeg er vild med sådan nogle småting, og det gør mig altid lidt glad på en gråvejrsdag at jeg kan skrive med softice. Hvis I ved hvad jeg mener?

   

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeup Organizing