Billige Skoleting

Outfit of the day and boots

SKO   TOP   BUKSER

Jeg ved godt at det måske er lidt tidligt at gå i støvler, men jeg er vild med det her nye par jeg købte i Zara, da jeg var i Paris. Det er sjovt for sidste år købte jeg også støvler i Paris, det var et par Dr Martin i farven rød. De nye har også røde undertoner, men er noget mere dæmpet. Min excitement for dem endte med at jeg fandt det her outfit som jeg synes passer virkelig godt sammen med dem. Toppen er fra Pieces og bukserne er også fra Zara. Jeg er kæmpe fan af deres basic busker. Jeg kan desværre ikke finde toppen online mere, så jeg har gjort mit bedste for at finde en der ligner. Men hvad synes I? Har I noget lignende liggende I skabet?

   

26 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billige Skoleting