Bella – Modern Girl
Looking Sporty

Bella

Hej venner, endelig en ny post! Der er nemlig sket noget virkelig spændende. Jeg har fået et jordegern! Ja, jeg er 18. Ja, jeg ved ikke hvor længe jeg bliver boende hos mine forældre. Måske ville nogle mene at det er lidt dumt, men jeg har altid gerne ville have et, så tænkte simpelhen: “Hvorfor ikke?” Og prøv lige at se på hende, hvem kan stå for det ansigt? Hun er 2 måneder og hedder Bella. Jeg fik hende i søndags, så hun er stadig ved at vænne sig til at bo her hos mig. Jeg tror vi får det super sjovt. Hun er i hvert fald hurtig, hvilket betyder jeg nærmest får et hjertestop hver gang hun farer over gulvet. Jeg er så bange for at der sker et eller  andet. Fx forsvandt hun ind under min skrivebordsskuffe… Ikke smart, heller ikke for mit stressniveau eftersom jeg ikke kunne nå hende. Men dyr er jo ret kloge så jeg satte mig bare ned og ventede og så fandt hun heldigvis selv en vej ud. Min lillesøster har lige købt en kanin så det er næsten blevet en helt minizoo her. Men hvad med jer? Har I også kæledyr?

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Looking Sporty