Dreaming about short hair – Modern Girl
Dreamy winter coats

Dreaming about short hair

Hej venner! Jeg overvejer i øjeblikket virkelig meget at klippe mit hår op over skulderen. Mit hår er ikke så langt, men der ville alligevel komme en hel del af. Jeg har faktisk allerede bestilt tid hos frisøren, så nu får vi se om jeg faktisk gør det eller ender med bare at få taget spidserne. Here you go, lidt inspiration, til jer der har de samme tanker. Jeg er lige nu i et tog på vej mod København. I morgen skal jeg på DTU og lave en øvelse jeg skal bruge til SRP, så jeg krydser virkelig fingre for at det er godt, og at jeg kan forstå det, haha!

Hi friends! I’m thinking about chopping off my hair. Granted, my hair isn’t that long, but I’d still be cutting quite a bit off. I’ve already talked to my hairdresser and I have a time next week. We’ll see if I do it, or if I’ll chicken out. I found a little inspirational pictures for you guys if you’re thinking about the same thing.

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dreamy winter coats