Rooting for Adidas – Modern Girl
Gym Fashion

Rooting for Adidas

Get the look: Sneaks Jacket Tee Cap Jeans 

Hej venner! Der er black & white tema idag som I nok har lagt mærke til. Jeg har nemlig et sporty look til jer i dag. Dem der kender mig ved at jeg normalt kører efter et mere klassisk look lige i øjeblikket, men jeg fandt den her jakke i Deres fra Adidas og blev nødt til at købe den. Desværre kan man ikke se det på billederne, men den har noget virkelig fedt sort mønster. Derudover bliver jeg aldrig træt af jeans. Og ja, jeg har endda også købt en cap til at matche outfittet, haha. Hvad synes?

Hi guys! It’s black and white theme today as you probably already have noticed. Because I’m showing you a sporty look today. Those of you who know me will know that I’m currently into a more classic look, but I found this jacket from Adidas and had to buy it. Plus you never go wrong with jeans. I even got a cap to match the outfit. What do you think?

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gym Fashion