The 70's Are Back - Modern Girl
Favourite Looks from CPHFW

The 70’s Are Back

Bag: Marc Jacobs Skirt: Similar Top: Similar Jacket: Similar Boots: Zara

Hej venner! I dag viser jeg jer et look med den her nye ruskinds nederdel som jeg er helt vild med. Jeg har parret den med en stribet t-shirt med rullekrave og en denim jakke. Jeg er så glad for at 70’er looket kommer tilbage her til foråret. Jeg er nemlig slet ikke færdig med ruskindstrenden endnu. Både toppen og nederdelen er fra Message, men de har ingen online shop så jeg har prøvet at finde noget lignende online, ellers kan I finde dem i deres butikker. Nu hvor det er vinterferie er der endelig tid til at slappe lidt af. Jeg er lige nu i Belgien, for at gense mit gamle barndomshjem. Ja, jeg har boet i Bruxelles og Waterloo. Så den står på shopping, chokoladespisning og at se gamle venner af familien. Hvad bruger I ferien på? Og hvad synes I om dagens outfit? Jeg håber alle har en god ferie!

Hi guys! Today I’m showing you this new suede skirt that I’m crazy about. I’ve paired it with a striped turtleneck and a jeans jacket. I’m so glad that the 70’s look are coming back for spring. I’m not nearly done with the suede trend yet. Both the skirt and top are from Message, but they don’t have an online shop, so I’ve tried finding something similar online, or you can find them in one of their shops. Now that the winter break is here, I finally have some time to relax. Right now I’m actually in Belgium, to visit my old home. Yeah, I used to live in Bruxelles and Waterloo. So I’m going to be doing some shopping, eating chocolate and see some of our old family friends. What are you spending the vacation on? And what do you think of today’s outfit? I hope y’all have a good vacation!

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favourite Looks from CPHFW