Fall Items – Modern Girl
White Open Back Dress

Fall Items

Efterårskollektionerne er begyndt at komme i butikkerne, og jeg kan ikke lade være med at lure på hvad der gerne må indfinde sig i min garderobe. Derfor har jeg lavet ovenstående collage med 5 items/styles jeg skal ud og have fat i eller opdatere det der allerede kan findes i mit skab. Jeg håber I synes de her trends er interessante. Kollagen var lidt et eksperiment som jeg gerne har villet lave i noget tid, så jeg vil meget gerne høre om I synes det er noget jeg skal fortsætte med, eller om der er noget der kan forbedres. Jeg håber I har en fortsat god aften!

Shop her:

English version here

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

White Open Back Dress