Vintage Sale in the City

Lace Slip Dress

Dress: Pimkie T-shirt: Pimkie Boots: Dr. Martens Jacket: Urban Outfitters

Jeg indrømmer blankt, at jeg ikke er god nok til at gå i kjoler, men jeg vil gerne “lære” det. Og hvad er bedre end en casual slip dress til formålet? Den her type kjole har været på min ønskeliste i lang tid, men jeg har aldrig fundet den rigtige – før nu! Med en t-shirt og en cool jakke er den også perfekt til efteråret. Og som jeg er, kunne jeg jo ikke holde mig fra det lidt spøjse fodtøj. Jeg er stadig forelsket i de her støvler fra Dr. Martens, jeg købte sidste efterår i Amsterdam. Tegneserier og støvler, er der en bedre kombi? Jeg vil stoppe nu. Jeg skal nemlig være sammen med en af mine bedste veninder, som jeg har mødt gennem Venstres Ungdom. Vi skal til Vejle for at spise brunch og shoppe. Det bliver så hyggeligt! Jeg har faktisk slet ikke fortalt jer, at jeg er blevet formand for Venstres Ungdom i Billund/Grindsted. Ups… Jeg har bare haft ret så travlt siden jeg blev valgt sidste torsdag. Jeg skal på landsmøde (kaldet Landsstævne) her i September, så skal I nok få lidt mere ungdomspolitik. Hyg jer!

I completely admit that I’m really bad at wearing dresses, but I want to be better at it. And what is better to start with than a casual slip dress? This kind of dress has been on my wishlist for so long, but I’ve never found the right one – until now! It’s perfect for fall with a t-shirt and a cool jacket. You know I love fun and different footwear. This is no exception. I’m still in love with these boots I bought from Dr. Martens last fall in Amsterdam. Comic books and boots, is there a better combination? I’m gonna stop the post, ‘cause I have plans with one of my best friends. We are going to have brunch and shop. Just what I need. Have fun!

   

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vintage Sale in the City