New In: Pointy Loafers

Retro Snakeskin Skirt

Hvis der er en ting, jeg synes er fedt, så er det statement items, man kan finde billigt. Specielt hvis man finder dem I en anonym lille genbrugsbutik, ingen kender. Nederdelen er genbrug, men den kommer derimod fra Retroguld, en genbrugsmesse i Aarhus, jeg har fortalt jer om her. For jer der følger min blog og kender min stil, er det ikke nogen overraskelse, at jeg elsker simple outfits med et råt twist. Derfor har jeg, forudsigelige som jeg er, valgt at parre nederdelen med en hvid t-shirt og en læderjakke, og så selvfølgelig mine nye sko. Hvad synes I? Husk I stadig kan nå at være med i min giveaway her.

If there’s one thing I think is cool, then it’ s finding cheap statement items. Especially if you find them in a anonymous little vintage store, nobody knows about. The skirt is vintage, but it’s from Retrogold, which is a vintage bazaar in Aarhus, which I’ve told you about here. Those of you who follow my blog and know my style know I love simple outfits with a twist. Because of that, predictable as I am, I’ve paired the skirt with a white t-shirt and my leatherjacket, and then of course my new shoes. What do you think? Remember you still have the opportunity of participating in my giveaway here.

 

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In: Pointy Loafers