My Outfits from 2016 – Modern Girl
How to get designer bags for half the price

My Outfits from 2016

Jeg ved godt, at det er lidt sent at komme med det her indlæg. Men jeg har valgt at være ligeglad og alligevel vise jer nogle af mine outfits fra 2016. Jeg håber, det kan bruges som lidt inspiration. Og så synes jeg også, det er ret sjovt at kigge tilbage og se, hvad jeg egentlig har haft på det sidste år. Jeg må nok indrømme, at jeg er mest vild med de nyeste looks, men det er vist ret normalt. Man synes jo altid man bliver pænere og pænere. Sådan har jeg det i hvertfald. Selv på nogle af billederne fra gymnasiet, synes jeg, jeg ser mærkelig ud, og det er ikke særligt længe siden. Det er måske kun mig. Har I det på samme måde? Det slutter nok når man når en hvis alder, haha. Men lad mig høre hvad I synes om de forskellige looks! Hvilken er jeres favorit? Jeg tror bedst jeg kan lide det look med min elskede røde jakke og kasketten.

I know it’s a bit too late to post this, but I’ve chosen to not care and show you some of my outfits from 2016 anyway. I hope it can be used as a little inspiration. And I also think it’s a bit fun to look back and see what I’ve been wearing the last year. Though I have to admit I prefer the newest looks, but I guess that’s normal. You always think you look better and better with time. That’s at least how I feel. Even on pictures from high school I think I look weird, and that’s not that long ago. Maybe it’s only me. Do you feel the same way? It probably ends when you reach a certain age, haha. But let me know what you think about the different looks! Which one is your favourite? I think I like the look with my beloved red jacket and the cap the most.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

How to get designer bags for half the price