Summer Shoes

My Lazy Outfit

ModernGirloutfitredjacket3 ModernGirloutfitredjacket9 ModernGirloutfitredjacket7 ModernGirloutfitredjacket11Jacket: Meotine Bag: Michael Kors Pants: Envii Sweater: H&M Shoes: Nike

Jeg har en tendens til at blive lidt doven, når jeg vælger tøj om morgenen. Det har nok noget at gøre med, at jeg altid står lidt for sent op, ups. Så lige inden jeg tog til Australien, blev jeg ret vild med at have dobbelt sort på. Det er ellers meget atypisk af mig, da jeg for det meste blander hvid og sort eller tager en farve på. Men jeg havde altså flere uger, hvor jeg levede i sorte løse bukser og en sort sweater eller t-shirt. Jeg stopper altid mine trøjer ned i buskerne forrest og så ligner det faktisk, at jeg har en buksedragt på. Jeg har et kæmpe lager af sorte t-shirts og sweatre, så jeg kan have en ny buksedragt på hver dag. Smart, ikke? Jeg har smidt min elskede røde læderjakke fra Meotine ovenover for at få lidt farve med. Som I nok kan se på billederne, er det her outfit også fra inden Australien. Men bare rolig, her i påskeferien fik jeg taget flere outfit billeder, så der kommer nye outfits op snart. Men det er desværre stadig ret koldt, så tænkte det her godt lige kunne gå.

 

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer Shoes