My Lazy Outfit

Asics Gel Lyte III

Asics Gel Lyte III, Asics Gel Lyte 3Asics Gel Lyte III, Asics Gel Lyte 3Asics Gel Lyte III, Asics Gel Lyte 3 Som I nok har kunnet se på mange af mine outfit billeder, så har jeg rendt rundt i de samme gamle Nike Air sneakers i en evighed. Ja, jeg elsker stadig de sko, men jeg havde brug for noget nyt. Derfor har jeg nu købt Asics Gel Lyte III i stedet.

Asics har faktisk ikke sagt mig så meget før i tiden, men så løb jeg ind i de her, mens jeg var i Australien. Jeg synes de var super fede, men der var selvfølgelig ikke plads til dem i min backpack. I stedet gik jeg lidt og ledte efter dem, da jeg var på ferie med mine familie i Frankrig. Jeg havde troet, at de ville blive nemme at finde. Men nej, det var de overhovedet ikke. Jeg brugte en hel dag på at lede efter dem, og var nok inde i 15 skobutikker men uden held. De 2-3 steder jeg fandt dem, var de enten ikke i farven eller størrelsen. Til sidst fandt jeg dem heldigvis, lige inden butikken lukkede. Det betød så også, at jeg var nødt til at slæbe dem med på restaurant, men skidt pyt.

Men hvad synes jeg som om dem? Jeg er vilde med dem. De sidder vildt godt og så er de lavet af læder, så selvom det er en sart farve, burde de holde bedre end så mange andre sneakers. Derudover synes jeg, at lukningen er ret sjov. Som I kan se på billederne er det en revne i midten, man skal lukke sammen. Da jeg købte dem, det kan også ses på billederne, lukkede de ikke helt sammen, fordi skoene var helt nye. Men det gør de nu. Det kan jeg huske flippede mig lidt ud, første gang jeg prøvede dem i Australien, for hvad nu hvis det regner? Men ekspedienten sagde, at de ville lukke sammen, når man havde gået i dem. Og hun havde ret!

Man kan sige at Asics Gel Lyte III ligner mange andre sneakers, og nok også lidt dem jeg havde før. Men jeg synes nu alligevel, at det er lidt fedt at de diskret skiller sig ud. Og efter den jagt jeg har været på for at finde dem, er jeg ret sikker på, at der er få par her i Grindsted.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Lazy Outfit