I’m home! – Modern Girl
My Favourite Trends of 2017

I’m home!

Australiapost1

Hej venner! Så er jeg kommet hjem fra en fantastisk tur rundt i Australien. Det har været den vildeste tur med de sødeste mennesker. Jeg har allerede abstinenser efter at komme af sted igen, men nu må vi se, hvornår jeg kan få lov til at rejse igen. Jeg har i hvert fald virkelig fået blod på tanden. Jeg er ikke helt kommet igennem alle billederne. Jeg har et hav. Men bare rolig I skal nok få lov til at se en masse.

Australien var utrolig smuk. Og noget helt andet, end hvad jeg før har set. For lige at tage ruten ganske kort, så startede vi i Melbourne. Efter et par dage kørte vi langs Great Ocean Road, der er en smuk strækning langs den sydlige kyst. Vi nåede til Adelaide og kørte herefter til Ayers Rock, godt nok med en lille omvej. Her endte vi i Alice Springs der faktisk ligger lige i midten af Australien. Bagefter fløj vi til Sydney, hvor vi slet ikke havde nok tid, inden vi fortsatte til en surf camp kaldet Spot X længere op af østkysten.

Vi fortsatte længere opad kysten til Byron Bay og Surfers Paradise indtil vi til sidst fløj til Cairns. Her var vi i 11 dage, så vi havde massere tid til at dykke ved Great Barrier Reef, skydive og tage på opdagelse i verdens ældste regnskov. Når jeg får sorteret billederne, kommer der en helt række indlæg med smukke Australien. Ja, jeg er blevet forelsket. Jeg glæder mig også virkelig til at komme i gang med bloggen igen. Jeg havde regnet med at skrive flere indlæg om ugen, mens jeg var væk, men der var simpelthen hverken tid eller internet til det. Men nu er jeg tilbage og klar til at lave en helt masse indlæg!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Favourite Trends of 2017