De her 5 ting skal du vide om Australien

My Wishlist

Modern Girl

På fredag har jeg fødselsdag og som den barnlige sjæl jeg er, betyder det også, at jeg glæder mig ret meget. Jeg begyndte også allerede på min ønskeliste for flere måneder siden, haha! Her er nogle af de ting, som jeg håber jeg får på fredag. Jeg er så heldig, at jeg allerede ved, at jeg får jakken fra Meotine, for den har jeg selv købt, da jeg var i København. Det kan I læse mere om her. Hvad synes I, er mine ønsker godkendt?

Shop her (reklame links)

                       
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De her 5 ting skal du vide om Australien