A Day on a Tropical Island – Modern Girl
I Cut My Hair

A Day on a Tropical Island

Modern Girla-day-on-a-tropical-island-5a-day-on-a-tropical-island-1a-day-on-a-tropical-island-4a-day-on-a-tropical-island-bikini-walk-2a-day-on-a-tropical-island-7a-day-on-a-tropical-island-6a-day-on-a-tropical-island-8a-day-on-a-tropical-island-3En af de fedeste dage jeg havde, da jeg var i Australien var på Fitzroy Island, som er en rigtig tropeø. Her tog jeg og en af pigerne fra gruppen, Cecilie, ud. De andre syntes ikke, det var noget for dem. Men de gik glip af noget, for der var så smukt!

Vi startede med en vandretur, som Cecilie elsker og jeg er faktisk også blevet fan af dem. Selvom det selvfølgelig var pisse varmt. Jeg havde troet, det var sådan en hygge tur rundt på øen. Men åh nej, selvfølgelig skulle vi op til det højeste punkt på øen.

Bagefter tog vi ud til Nudey Beach, som var vildt smuk. Det er der de fleste af billederne er fra. Vi var også ude på et skildpaddecenter, fordi jeg bare VILLE se skildpadder. Her bliver syge skildpadder reddet og passet, indtil de kan slippes ud i det fri igen. Det er faktisk et virkelig kendt center i Australien.

Vi tog selv ud og snorkle bagefter. Som jeg skrev i et tidligere indlæg om Australien, kan man ikke gå i vandet uden våddragter, fordi der er farlige gopler i vandet. Her så vi fire havskildpadder! Jeg svømmede med havskildpadder. Det var seriøst noget af det bedste og jeg var helt oppe og køre. Til sidst sad vi bare og nød en drink på stranden. Det var virkelig en lækker dag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I Cut My Hair