I Cut My Hair – Modern Girl
Alternative Studenterkjoler

I Cut My Hair

Modern GirlHej venner! Jeg har i et stykke tid gået og drømt om at klippe mit hår, men jeg har ikke sagt noget, fordi jeg var lidt nervøs for, at jeg ville skifte mening. Men i fredags tog jeg til frisøren og gjorde det bare. Jeg havde tænkt, at måske ville frisøren fraråde at klippe så meget af, men hun var helt med på det, haha.

Jeg er virkelig blevet glad for det og jeg glæder mig til at lære, at “bruge” det. Det er så lækkert, at mine skuldre er fri. Normalt skal jeg altid lige vaske mit hår selv, inden jeg er tilfreds. Jeg ved ikke hvad det er, men frisørerne kan bare aldrig sætte det ordentligt. Den her gang synes jeg til gengæld det sidder lige som det skal. Hvad synes I?

6 kommentarer

 • Uhh det er så fint! Glæder mig til at se hvordan du vil ‘bruge’ det 🙂

  http://katrinelionett.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Modern Girl

   Det gør jeg også, haha. Det er jo nogle helt andre frisurer, jeg skal have gang i😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser skide godt ud! Jeg har selv prøvet at gå fra meget langt hår til kort. Først er tanken grænseoverskridende og jeg har tit bare skulle springe ud i det, ligesom du gjorde. Det klæder dig rigtig godt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Modern Girl

   Ja, det er lidt nervepirrende. Jeg er altid bange for at fortryde det bagefter, men det gør jeg aldrig 😀 Og mange tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Det ser virkelig godt ud til dig! Er sikker på du bliver glad med den længde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Modern Girl

   Mange tak! Indtil videre er jeg i hvert fald helt vild med det <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alternative Studenterkjoler