A Day on a Tropical Island

Studentergaver

studentergaver

(Indeholder reklamelinks) Lyngby JubilæumsvaseSkagen UrZoeva Makeup BørsterB&O HøretelefonerKähler Termokop Kähler Krus Kay Bojesen trommeslagerHoptimist

Det kan være hammer svært at købe studentergaver. Ét fordi man ofte skal til mange af dem (i hvert fald, hvis man er på min alder) og to, hvad skal man lige købe? Man kan selvfølgelig købe det samme, som man ville gøre til en fødselsdag, men jeg har det altid sådan, at jeg gerne vil give noget, man kan huske. Og så synes jeg bare det er vildt svært at købe gaver helt generelt. En af de bedste gaver jeg fik, da jeg blev student sidste år, var en Kay Bojesen figur. Ikke fordi jeg havde ønsket mig den, men fordi hver gang jeg kigger på den, så tænker jeg på studentertiden. Ja, jeg er nostalgisk anlagt, jeg ved det godt.

Som I kan se på collagen har jeg fundet lidt af hvert og ja, det er nok mest til piger (ups). Børstesættet er ret utraditionelt, men jeg har det selv og er så glad for det. Så jeg vil gætte på, at din veninde, søster eller kæreste vil have det på samme måde. Ellers er der lidt af hvert inklusiv den meget gængse hoptimist. Har I styr på hvad I vil give eller ønske jer i studentergave?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A Day on a Tropical Island