11 Fun Facts About Me

The 70’s are back

trendday-grey-bag-1trendday-grey-bag-5trendday-grey-bag-15 trendday-grey-bag-7 trendday-grey-bag-6Jakke: Meotine Bukser: Message Sko: Deichmann Taske: Trendday T-shirt: Asos

Nu er tiden endelig kommet til, at I får set min flotte nye jakke fra Meotine i fuld aktion. Jeg har nærmest levet i det her outfit i flere uger, men har ikke fået taget billederne før i dag. Bukserne købte jeg, da jeg var ude og shoppe med min bedste veninde og jeg er helt skudt i dem. Jeg har ledt efter sådan et par i evigheder, så nu hvor jeg har fundet dem, udnytter jeg dem fuldt ud. Tasken giver et klassisk touch, men passer perfekt med jakken. Resten er ret basic. Men jeg er vild med at have en enkelt stærk farve på og tone den ned med neutrale farver. Eller måske er det dem jeg toner op. Hvad synes I op outfittet?

Indlægget er sponsoreret og indeholder reklamelinks.

   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

11 Fun Facts About Me