Maj Favoritter

Classic Jumpsuit with a Twist

trendday-red-bag-8trendday-red-bag-7trendday-red-bag-2 trendday-red-bag-3 trendday-red-bag-4 trendday-red-bag-5trendday-red-bag-6Jumpsuit: Boohoo Bag: Trendday Bomber: Similar Sunglasses: Tally Weijl Sneakers: Asics Gel Lyte III

Jeg håber I alle sammen har en super god dag! Som I nok ved, hvis I har fulgt min blog et stykke tid, så er jeg vild med at have enkelte farverige statement items, som kan bruges sammen med neutrale farver. Den her taske er ingen undtagelse. Jeg synes den har en super lækker farve, men for ikke at tage den for langt med farverne, har jeg valgt at parre den med sort og hvid. Selvom det er lidt svært at se på grund af jakken, så er det faktisk en jumpsuit jeg har på. Jeg købte den på Boohoo her i vinters og har været så glad for den. I kan se den lidt bedre her.

Jeg er helt vildt spændt på den kommende weekend, for jeg skal nemlig til London i fire dage sammen med min søde kæreste. EN del ville nok føle sig utrygge ved at tage af sted lige efter de forfærdelige angreb, der har været både i London og Manchester, men vi har valgt at tage af sted alligevel. For mig er alternativet at gemme sig fra verden og blive indendøre og det nægter jeg simpelthen at gå med til. For så har de først rigtig vundet. På en lidt lettere note, så overtager jeg Looklabs Instagram om søndagen, mens vi er der, så jeg håber da, I vil følge med derinde.

Indlægget er sponsoreret og indeholder reklamelinks.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maj Favoritter