New in: Espadrilles

11 Fun Facts About Me

Modern GirlJeg synes selv, de her indlæg er så sjove at læse, så nu prøver jeg kræfter med et selv. Forhåbentligt synes I ikke jeg er helt skør bagefter. Jeg indrømmer blankt, at som alle andre er jeg lidt mærkelig. Nogle gange prøver jeg at skjule det lidt og andre gange, men det meste af tiden kunne jeg ikke være mere ligeglad. Så her kommer nogle lidt sjove ting om mig og så må vi se om I kan nikke genkendende til noget af det.

– Jeg skal absolut have en fysisk kalender. Jeg vil ikke bruge min mobil. Jeg vil kunne se alle mine aftaler uden at klikke rundt og jeg vil kunne skrive mine aftaler fysik ned. Ikke på taster.

– Hvis jeg ser en film og jeg begynder at kede mig lidt, så går jeg i gang med at læse underteksterne baglæns.

– Uanset hvor lille min taske er, kan jeg aldrig finde, hvad jeg leder efter. Kender I det?

– Jeg åbner altid døre den forkerte vej – hver eneste gang.

– Da jeg var lille og var på bilferie kiggede jeg altid ud af vinduet, mens jeg hørte musik og legede, at jeg var med i en film.

– Jeg er født otte uger for tidligt.

– Jeg har været emo. Og jeg siger jer, der var både lilla-ternede bukser og dødningearmbånd.

– Jeg danser på badeværelset i undertøj, når jeg har været i bad.

– Jeg kan ikke lide tomater i sandwiches eller burgere.

– Jeg tager faktisk kun hæle på for at få pænere ben.

– Jeg kan ikke lide at have lukkede sko på uden strømper

Det var lidt om mig. Jeg håber I synes den her type indlæg er ligeså sjove, som jeg synes de er at lave. Lad mig høre, om I vil have flere personlige indlæg. I kan også læse mit indlæg “Weird Facts About Me“, hvis I gerne vil lære mig lidt bedre at kende. Hvad har I af sjove sider? Skriv en kommentar og lad mig høre, så føler jeg mig ikke så “mærkelig”, haha!

 

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Espadrilles