40% rabat på Designers Remix – Modern Girl
Girly Cravings

40% rabat på Designers Remix

designers-remix-modern-girl-4designers-remix-modern-girl-3Jeg har i et stykke tid nu ledt efter en sød sommerkjole, som jeg kan bruge til alting. Hold op hvor har jeg kigget på mange, inden jeg faldt over den her fra Designers Remix. Men så blev jeg til gengæld også forelsket. Det var faktisk vildt heldigt for næste dag var den sat ned med 600 kroner. Designers Remix har nemlig 40% på mange af deres ting lige nu. Så hvis du er til dansk design, synes jeg helt klart du skal kigge ind på deres side. De har så mange fede ting.

Kjolen kommer i flere farver og hvis du ikke kan få den farve du vil have i din størrelse på deres side, kan du prøve at kigge på Boozt. Du kan finde kjolen her og Designers Remix’s udsalg er her. Hvad synes I om kjolen?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Girly Cravings