Kitten Heels

Klassisk Tørklæde med Parisisk Vibe

scarf-1 scarf-2 Scarf: Bahne Tee: Moves Pants: Vero Moda

Hej venner, jeg har endnu et outfit til jer i aften. Billederne er fra efterårsferien, da jeg var i Frankrig, men jeg har ikke lige fået vist jer dem før nu (ups). Jeg er blevet ret vild med et mere klassisk look, så derfor har jeg købt flere af de her små tørklæder. Jeg elsker dem især, fordi jeg føler mig som en pariserinde fra 60’erne. Hvis I er i tvivl, så er det en god ting, haha. Nå, men jeg må hellere smutte, da jeg skal til at lave mad. Hvad synes I om små tørklæder? Jeg vil gerne høre jeres mening. Jeg håber I har en god aften.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kitten Heels