Få dine drømme opfyldt i 2018

Blue & pink

skaermbillede-2018-01-27-kl-20-48-06

Links: LeowulfSee By ChloéMichael KorsEven&OddStolbjerg Copenhagen

Hej bloggen! Jeg er ked  af, jeg ikke har skrevet i noget tid. Jeg har haft travlt med eksaminer, og da jeg er den type jeg er, ville jeg sikre mig, at det gik godt. Det gjorde de heldigvis også, så jeg er virkelig glad. Jeg har indtil fredag, hvor næste semester starter, til bare at slappe af. Jeg er taget hjem til min familie i Jylland for at blive forkælet og hygge så meget som muligt. Men jeg har savnet bloggen, så jeg ville også lige lave et indlæg.

Den her sæson er der to farver jeg er helt vild med. Som I nok har gættet er det lyserød og den lidt beskidte/grå blå, jeg har set flere steder. Jeg er især helt vild med den blå Michael Kors kører med den her sæson. Og siden jeg nu er vild med tasker, hvad ville så være bedre end en i hver farve? Jeg har fundet lidt forskelligt, hvad synes I?

   

2 kommentarer

 • Virkelig flotte farver! Lidt på sådan en uskyldig måde. Michael Kors er mit absolut yndlings mærke og nu gav du mig helt lyst til at sidde og savle over tasker i lige præcis de to farver. De vil jo passe rigtig godt til mange ting! Godt indlæg <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Modern Girl

   Haha, det må du undskylde 😉 Men tusind tak for den søde kommentar <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få dine drømme opfyldt i 2018