Bare en lille weekend update

Sommer outfit ft. Ganni

img_0065 img_0066

Hej bloggen! Jeg er tilbage i København og sidder faktisk lige nu på CBS klar til at gå i gang med noget gruppearbejde. Men derfor skal I da ikke snydes for et indlæg alligevel. Jeg har i noget tid gerne ville vise jer den her skønne nederdel fra Ganni, som jeg er faldet pladask for. Jeg har altid nærmest kun gået i jeans, men her på det sidste er jeg virkelig blevet fan af både nederdele og kjoler. Det samme gælder for print, som jeg også nærmest jagter i butikkerne, haha. I kan finde nederdelen her. Hvad synes I om den?

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Bare en lille weekend update