Jeg har overlevet 6 eksaminer! – Modern Girl
Ganni Pre-Fall Collection

Jeg har overlevet 6 eksaminer!

Hej bloggen! Jeg ved godt at jeg har været ret fraværende de sidste par uger, men det skyldes simpelthent eksaminer. Jeg har haft så travlt med alle mine deadlines at jeg havde brug for at lukke ned for skærmen, når jeg så endelig havde en pause i forberedelserne. Men det er heldigvis ovre nu! Jeg var nemlig til min sidste eksamen igår, mundtlig eksamen i finansiel analyse.

Jeg var virkelig nervøs og det er vist også fair at sige, at jeg havde et par panikanfald i weekenden. Heldigvis gik det super fint, men jeg synes bare altid nerverne er på inden eksamen. Jeg bliver i hvert fald altid ret nervøs.

I aften står den heldigvis på noget helt andet, jeg skal nemlig til netværksmiddag med Bloggers Delight. Mange af de søde piger fra Looklab kommer også, så jeg glæder mig virkelig meget. Eventet bliver afholdt på Restaurant Basso. Jeg har aldrig været der før, men hvis jeg kender BD ret, så bliver det vildt lækkert. Jeg skal nok lige ligge nogle billeder op efter eventet.

Hvad med jer? Har I også ferie, eller sidder I stadig og sveder over bøgerne?

2 kommentarer

 • Ihh hvor er du sej! Jeg mangler én mundtlig eksamen, så den skal bare overstås! 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Modern Girl

   Mange tak! Men så er du jo heldigvis også snart færdig, krydser fingre for dig😘

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ganni Pre-Fall Collection