Ny kollektion fra Designers Remix – Modern Girl
Sådan bruger du livet på de ting du elsker

Ny kollektion fra Designers Remix

Hej bloggen! Der er flere danske brands som jeg er vild med, og et af dem er Designers Remix. Jeg syntes personligt, de havde en lidt off season sidste efterår. Men de kom stærkt tilbage med deres forår/sommer kollektion, som til gengæld var helt on point. Det er også der min grønne kjole fra dette indlæg er fra (ps. den er tilbud her).

Deres pre-fall kollektion er nu kommet ud, og jeg synes simpelthen den er så fin og derfor ville jeg lige vise jer nogle items fra den. Jeg kan virkelig godt lide det lidt old school look og er især helt forelsket i kjolen, som jo desværre er lidt dyr, suk. Nu må vi se, hvor mange penge jeg kan få skrabet sammen her i ferien.

Hvad synes I om den nye kollektion?

Shop her: Archie Skirt Peyton CoatKevin Wrap Top Jody Cargo Pants – Archie Dress Farina Skirt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan bruger du livet på de ting du elsker