Biler & Transport

Ny måde at skifte dine dæk på bilen

Når du har en bil, er der 2 gange om året, hvor dækkene skal skiftes. Det er fra sommer- til vinterdæk, og fra vinter- til sommerdæk. Det er ikke til at undgå, og det kan tage noget tid, hvis det ikke er noget du har lyst til. Det er en af de opgaver, der ofte bliver skubbet foran sig i kalenderen, og det er let at komme på en hel flok af overspringshandlinger, så du ”glemmer” at skifte dæk. Der er nu kommet en løsning, der gør det let for dig – det er ganske simpelt – hjulskift hjemme!

tires photo

Her skal du ikke længere selv stå for at skifte dæk på adressen – du bestiller det bare – og så kommer der en bil ud med en medarbejder, og vupti – i løbet af ganske kort tid, er der skiftet dæk på bilen. Det må siges at være let for dig, let for medarbejderen, der kommer ud og skifter dækkene, og så er alle jo glade – derfor skal du også bare i gang med at bruge hjulskift hjemme – for lettere bliver det ikke.

Husk de rigtige dæk

Når der bliver bestilt et hjulskift hjemme – vil det være oplagt at gå nogle flere huse sammen, så alle kan få det ordnet, uden selv at skulle bruge tid på det – og er der flere huse, kan det være, der kan laves en bedre pris på det hele – for mange huse i sammenhæng med biler, der holder klar til hjulskift, er hurtigere at tage, end samme antal huse, der ligger fordelt over hele byen. En ting du skal være opmærksom på, er selvfølgelig at du har fundet de rigtige dæk frem, eller at de ligger i bilen, så det kan lade sig gøre for medarbejderen at komme til, og få lavet en omgang hjulskift hjemme på din adresse. Når det er klaret, er der ikke så meget mere i det, det er bare om at komme i gang, og så kan du nyde et par timer fri – som ellers skulle have været brugt på at skifte hjul på bilen. Det er noget som børnene, dig selv og dine omgivelser helt sikkert vil nyde godt af.

Kom i gang allerede i dag, find ud af hvor let det er at komme i gang med hjulskift hjemme – find ud af hvor hurtigt det går, og fortæl så andre om det – de bliver helt sikkert også glade og tilfredse – lige så snart de også har prøvet hjulskift hjemme.